METRO SVET SIREVA - NEZABORAVNO GASTRONOMSKO PUTOVANJE OKO SVETA

Sirevi sveta na našim policama. Upustite se u pravu hedonističku avanturu i pronađite neponovljive i autentične ukuse priznatog geografskog porekla i najcenjenije vrste bez kojih je danas potpuni gurmanski užitak nezamisliv. Otkrijte bogatstvo ukusa i jedinstveni METRO asortiman najfinijih sireva koji vode na nezaboravno gastronomsko putovanje oko sveta.

Sirevi

ZAMISLITE SAVRŠENSTVO, PRONAĆI ĆETE GA U NAŠEM ASORTIMANU SIREVA

Bogat asortiman sireva vrhunskog kvaliteta i prepoznatljivog ukusa, od klasičnih do neobičnih kombinacija i tekstura, voćnih nota, kombinacija sira i orašastih plodova, pretvoriće svako jelo u pravu umetnost. Najcenjeniji predstavnici belih, polutvrdih, tvrdih i specijalnih sireva neizostvan su element svake antipaste, najbolji par dobrom vinu i razlog zašto se uživanje u kvalitetnoj hrani smatra umećem življenja. Pronađite ih na našim policama.

 

Feta sir

Beli sirevi

Izbor onih koji od sira očekuju  autentičan ukus. Kravlji, ovčji i kozji sirevi, feta, halumi, maskarpone (Mascarpone), mocarela (Mozzarela), samo su neki od  belih sireva koji su neizostavni deo svih kuhinja, od mediteranske do srpske.   

 

Polutvrdi sirevi

Polutvrdi sirevi

Blagog ukusa, fine teksture, polutvrdi sirevi savršen su dodatak svakom jelu. Kačkavalj, gouda, edamer, trapist, iz svih delova evropskog kontinenta, preko naših polica, do vaše kuhinje. 

 

Tvrdi sirevi

Tvrdi sirevi

Savršen tanjir sira ne može se zamisliti bez nekih od najfinijih tvrdih sireva. Parmiđano ređano (Parmigiano Reggiano), grana padano (Grana Padano), pekorino (Pecorino) samo su neke od delicija koje su danas sinonim za gastronomski hedonizam.  

 

Specijalni sirevi

Specijalni sirevi

Sirevi s plemenitom plesni, svrstavaju se u „kraljeve“ sireva. Gorgonzola, kamember (Camembert), bri (Brie), svojim specifičnim i intenzivnim ukusom smatraju se vrhunskim delikatesom i najboljim što možete dobiti od sira.

 

Vrhunski kvalitet
Jedinstven asortiman
Za prave gastronome
Izdvajamo iz asortimana
Iskoristite prednosti kupovine u METRO-u
Metro kartica
Još uvek nemate
Metro karticu?
Izdavanje kartice je
jednostavno i besplatno!
Postanite kupac
AT nove metro kartice
Metro katalog
Sve ponude
na jednom mestu
Budite u toku sa
aktuelnim ponudama
Pogledajte sve kataloge
Action teaser novi katalozi