Profesionalno čišćenje

METRO u svom asortimanu nudi profesionalne proizvode za sve segmente i faze čišćenja i održavanja higijene.

čišćenje

Sa pravim alatom je svaki posao lakše obaviti. Tako je i sa čišćenjem i održavanjem higijene, gde dobar izbor proizvoda značajno olakšava.

Čišćenje

čišćenje
  • KUHINJE - Proizvodi sa najboljim performansama odmašćivanja na tržistu, ultra snažni-otklanjaju masnoću do 100%. Proizvodi u ponudi Metroa su sigurni za upotrebu na površinama koje dolaze u dodir sa hranom , imaju neutralne mirise kako bi se izbegli mirisi iz kuhinje koji bi mogli uticati na hranu. Uklanjaju čak i veoma tvrdokornu masnoću sa profesionalnih kuhinjskih aparata, prikladni su i za druge površine.
  • PODOVA - Specijalni preparati koji osiguravaju dugotrajni sjaj za specijalne podove poput mermera i drveta, bez potrebe za ispiranjem prilikom razblažavanja.
  • UNIVERZALNO ČIŠĆENJE - Multifunkcionalna sredstva za profesionalnu higijenu, preporučuju se za svakodnevno čišćenje površina u kupatilu, za podove, pločice, bazene, tuševe, kade, wc solju i sudoperu. Benefiti su dokazana efikasnost uklanjanja kamenca i naslaga sapuna, pružaju sjaj, ostavljaju prijatan miris. 
  • ČIŠĆENJE TOALETA - Zahteva pridržavanje visokih higijenskih standarda. Proizvodi iz ove linije uklanjaju kamenac, sapun i prljavštinu. Koriste se za kade, tuš kabine, umivaonike, wc šolje, površine od hroma, inoxa, plastike i keramike. Poseduju formule koje istovremeno uklanjaju tvrdokorne mrlje i bakterije, i efikasne su protiv širokog spektra mikroorganizama. 
 

Pranje posuđa

Čistoća je ključna u kreiranju prvog utiska!

pranje posuđa

Metro kao pravi i pouzdani partner profesionalih kupaca u svom asortimanu ima liniju proizvoda koji kombinuju poznate brendove i snagu čišćenja koja je potrebna kako bi se ispunilo sve što posao naših HoReCa kupaca zahteva. Čistoća je jedan od najvažnijih kriterijuma korisnikovog zadovoljstva uslugom

  • Tečni deterdženti za profesionalnu upotrebnu su veoma koncentrovani i služe za pranje i uklanjanje masti sa pribora za jelo,tanjira,  šerpi i tiganja, kuhinjskih alata i drugih površina. Rastvaraju lagano masti i prikladni su i za druge površine kao što su prozori, ogledala, stolovi i stolice.
  • Tablete za pranje sudova sa formulom koja čisti čak i osušenu masnoću- u odnosu na normalan ciklus čiste i 2x brže i donose sjaj u kratkim ciklusima. Sprečavaju taloženje kamenca, sadrže so za čišćenje mašine za sudove kao i jedinjenja koja pomažu pri sušenju posuđa istovremeno štiteći staklo i srebro- za upotrebu za sve vrste mašina za pranje sudova.

Pranje veša

pranje veša
  • Kapsule za veš, sa kontrolisanom dozom deterdženta-izvanredno uklanjaju mrlje i čiste već pri prvom pranju u hladnijoj vodi i služe za profesionalnu upotrebu. 
  • Praškasti i tečni deterdženti su posebno dizajnirani da pruže profesionalne rezultate čišćenja od 5 zvezdica- uklanjaju mrlje, dubinski čiste, sjajno izbeljuju i pružaju svežinu i visoku efikasnost i na niskim temperaturama. Imaju sastojke visokih performansi koji osiguravaju uklanjanje mrlja i najtvrdokornijih fleka posedujući formulu za zaštitu boja koja pruža dugotrajniji novi izgled. Štedi vodu i energiju (bez prethodnog pranja i potapanja) i pruža svež i dugotrajan miris profesionalno opranog veša.
  • Omekšivači za tkanine pružaju dugotrajnu svežinu i mekoću za stoljnjake, uniforme, peškire i ćebad- čak i nakod sušenja u mašini za sušenje. Besprekorno čišćenje koje garantuje zadovoljstvo klijenta uz naprednu tehnologiju mekoće koja štiti vlakna od oštećenja i produžava vek trajanja tkanine. Specijalna tehnologija pomaže smanjenu elektrostatičnosti materijala, olakšavajući i proces peglanja. 
 

Papirna galanterija

papirna galanterija
Raznovrsna ponuda papirne konfekcije koja odgovara različitim dispenzerima i koji će zadovoljiti sve potrebe i želje kupaca. U ponudi su rolne, složivi ubrusi, toalet papir, jumbo kuhinjski ubrusi kao i salvete različitih boja i visokog kvaliteta. Namenjeno svim kategorijama kupaca. 
Kuhinjski ubrusi

Hotelska kozmetika

hotelska kozmetika
Namenjena je upotrebi u hotelima, wellness i spa centrima- objedinjuje pažljivo kreiranu kozmetičku liniju koja se sastoji iz  kolekcije sapuna, kupki, pasta i četkica, kao i šampona sa raznim mirisima i ekstraktima. Razni dezeni i mirisi pružaju ugodniji boravak i osećaj udobnosti gostima hotela.
Iskoristite prednosti kupovine u METRO-u
metro katalozi
sve ponude na jednom mestu
Budite u toku sa aktuelnim ponudama!  
Pogledajte sve kataloge
Action teaser novi katalozi
metro kartica
Još uvek nemate Metro karticu
Izdavanje kartice je jednostavno i besplatno!  
Postanite kupac
AT nove metro kartice