nAJČEŠĆE POSTAVLJENA PITANJA I ODGOVORI

Pogledajte odgovore na najčešće postavljena pitanja. 

Pitanja i odgovori

Izgubili smo METRO karticu. Šta je potrebno da uradimo?

Ukoliko kupac ustanovi da je izgubio METRO karticu, potrebno je da u što kraćem roku dođe u distributivni centar u kojem je izvadio kartice, i da prvo na ulazu za kupce proveri da li je kartica možda pronađena kod nas u objektu. Ukoliko kartica nije pronađena, izgubljena kartica se blokira, a kupac popunjava i pečatom overava zahtev za izdavanje nove kartice koja se izrađuje u roku od nekoliko minuta.

Promenili smo adresu, kako da i dalje dobijamo METRO katalog?

Svi naši registrovani kupci su dužni da nam svaku promenu vezanu za podatke njihovog pravnog lica ili imaoca METRO kartice odmah prijave. Tako i u slučaju promene sedišta firme, neophodno je da nam u što kraćem roku dostave rešenje o promeni sedišta firme, kako bi nova adresa bila uneta u naš sistem. Na taj način njihove fakture će imati validnu adresu, a automatski će biti ažurirana i adresa na koju ćemo slati METRO kataloge.

Da li kupovina može da se obavi karticom registrovanom u nekom od distributivnih centara METRO-a u inostranstvu? 

Od 23. avgusta 2011. godine, registrovani strani kupci METRO-a / MAKRO-a mogu obavljati kupovinu u svim prodajnim objektima METRO Cash & Carry u Srbiji.

Servis kupaca, reklamacija, garancija?

Servis kupaca radi od 6-22h u METRO distributivnim centrima. Vaše reklamacije i garancije možete regulisati na ulazu za kupce radnim danima i vikendom od 6h do 22h.

Kako postati dobavljač?

Vaše ponude možete poslati na e-mail info@metro.rs

Koji načini plaćanja su mogući u METRO Cash & Carry?

Detaljne informacije o načinima plaćanja možete pogledati na stranici Načini plaćanja

Da li postoji određena osoba u radnji koju mogu kontaktirati radi pomoći oko kupovine?

U svakom od naših 10 objekata postoji služba "Savetnici za kupce" koji vam mogu pomoći prilikom kupovine. Takođe, jedna od njihovih redovnih aktivnosti je i obilaženje Metro kupaca na terenu. Kancelarija se nalazi sa leve strane od glavnog ulaza za kupce, sa vidno obeleženim nazivom "Savetnici za kupce".

Da li neko u radnji može da odvoji i spremi robu za mene? 

Odeljenje za Velike kupce (Commisioning), koje se nalazi iza kase br. 1 u svakoj radnji, može odvojiti i spremiti robu za vas. 

niste pronašli traženi odgovor?
Stojimo Vam na raspolaganju za sva pitanja!
Kontaktirajte nas