Prethodne edukacije i tim bildinzi

Radionica u Subotici

METRO i Privredna komora organizovali edukativnu radionicu

Datum objave: 24.1.2019.

U prostorijama Regionalne privredne komore Severnobačkog upravnog okruga, u Subotici, održana je sedma besplatna edukativna radionica na temu „Tendencije u ugostiteljsko-turističkoj privredi“, u organizaciji Privredne komore Srbije i kompanije METRO.

Radionica u Novom Sadu

U Novom Sadu održana radionica za unapređenje poslovanja ugostiteljskog sektora

Datum objave: 14.11.2018.

U prostorijama Privredne komore u Novom Sadu održana je šesta po redu besplatna edukativna radionica na temu „Tendencije u ugostiteljsko-turističkoj privredi“, u organizaciji Privredne komore Srbije i kompanije METRO.

Radionica u Kragujevcu

U Kragujevcu održana radionica za unapređenje poslovanja ugostiteljskog sektora

Datum objave: 31.10.2018.

U prostorijama Privredne komore u Kragujevcu održana je peta po redu besplatna edukativna radionica na temu „Tendencije u ugostiteljsko-turističkoj privredi“, u organizaciji Privredne komore Srbije i kompanije METRO Srbija.

Milica Aleksić

U Čačku održana radionica za unapređenje poslovanja ugostiteljskog sektora

Datum objave: 18.10.2018.

Čačak kao grad-domaćin, u ciklusu od sedam besplatnih treninga, odigrao je značajnu ulogu u pomoći privrednicima iz ugostiteljskog sektora ovog okruga kako bi još kvalitetnije upravljali sopstvenim biznisom.

Radionica u Nišu

U Nišu održana radionica za unapređenje poslovanja ugostiteljskog sektora

Datum objave: 3.10.2018.

Niš je treći grad-domaćin u ciklusu od sedam besplatnih treninga, koji se održava širom Srbije sa ciljem da se pomogne privrednicima iz ugostiteljskog sektora da još kvalitetnije upravljaju sopstvenim biznisom

metro horeca akademija

METRO HoReCa Akademija ima za cilj unapređenje kvaliteta gastronomije i poslovanja ugostiteljskih objekata. Naše interaktivne obuke na osnovnom i naprednom nivou polaznicima pružaju teorijska znanja i praktične veštine koje je za kratak vremenski period moguće implementirati u HoReCa poslovanje. Dodatna motivacija tokom pohađanja naših obuka jeste razmena profesionalnih iskustava. Naši instruktori i predavači su profesionalci iz različitih oblasti usko vezanih za temu obuke i njihova znanja i iskustva su različita, ali se njihova ljubav, strast i posvećenost profesiji objedinjuju u prijatnoj atmosferi van dinamične svakodnevice našeg posla.

Očekujemo Vas sa nizom interesantnih profesionalnih tema i obuka.

Iskoristite prednosti HoReCa centra
horeca centar
Kontaktirajte tim horeca centra
Stojimo na raspolaganju za sva Vaša pitanja!  
Kontaktirajte nas
Kontakt
specijalizovani katalog
ponuda za profesionalne kupce
Asortiman inspirisan Vašim potrebama!  
Saznajte više
METRO katalozi