Poširani brancin i salata od kelerabe i jabuke sa lešnikom

salata od kelerabe i jabuke
Vreme pripreme20 minuta
Nivo težineSrednji
Broj porcija1

Potrebne namirnice

KoličinaSastojci
300g
METRO Premium brancina
150g
kelerabe
150g
jabuka
30g
lešnika
60ml
maslinovog ulja
20ml
limunovog soka
Zest od 1 limuna

Priprema

1. korak
Očistiti i isfilirati brancina. Višak kostiju izvaditi pincetom.
2. korak
Brancin začiniti i oblikovati.
3. korak
Skuvati na pari
4. korak
Kelerabu i jabuke iseći mandolinom ili na mesoreznici na tanke kolutove.
5. korak
Lešnik tostirati na 180°C nekoliko minuta i krupno usitniti.
6. korak
Marinirati kelerabu i jabuke.
Serviranje
Servirati po želji garnirano pripremljenim sirom.
belo vino Volere

Volere, Belo vino

Iznenadite svoje goste ovim prefinjenim i elegantnim belim vinom iz svetski čuvene vinske regije Veneto.

Milica Aleksić

milica aleksić

Rukovodilac METRO HoReCa centra

Iskoristite prednosti kupovine u METRO-u
METRO horeca centar
  Pronađite inspiraciju
Dobro došli u METRO HoReCa centar!  
Saznajte više
Metro HoReCa centar
Specijalizovani katalog
Ponuda za profesionalne kupce
Asortiman inspirisan Vašim potrebama!  
Saznajte više
specijalizovani katalozi