Vaš pretraživač, Internet Explorer 11, je istekao i više nema podršku.
Instalirajte noviji pretraživač za sigurnije, brže i bolje korisničko iskustvo na našem web sajtu.

Meso

Sveže meso je sastavni deo svakodnevne ishrane u većini domaćinstava i ugostiteljskih objekata, zbog čega je naš cilj da uvek imamo najraznovrsniji izbor koji će zadovoljiti i potrebe gastronoma istančanog ukusa. Posetite naše distributivne centre i pronađite sveobuhvatnu ponudu visokokvalitetnog i uvek svežeg mesa.

Meso

Crveno meso

Zbog svog ukusa i različitih mogućnosti pripreme, crveno meso je veoma zastupljeno na trpezama i menijima ugostiteljskih objekata, a METRO je za sve ljubitelje ove vrste mesa pripremio bogatu ponudu. Posetite naše distributivne centre i pronađite uvek sveže meso različitih vrsta i porekla.

Crveno
Meso
Meso

Meso živine

Najzastupljenija vrsta mesa u ljudskoj ishrani, prisutna je vekovima u kuhinjama širom sveta. Sočno i ukusno meso, kao brza i jednostavna kulinarska obrada čine ga jednim od najčešćih izbora potrošača. U METRO distributivnim centrima možete pronaći širok asortiman svežeg i smrznutog mesa živine.

Meso
Meso
Meso

GARANTUJEMO KVALITET NAŠEG MESA

Svakodnevno dobijamo isporuke mesa od naših sertifikovanih dobavljača iz celog sveta. Da to podržimo, posvećujemo veliki deo našeg vremena i energije kontroli i obezbeđivanju kvaliteta našeg mesa, prilikom transporta kao i u radnjama: od farmera, preko radnje, do vas. 

Premium
Transportni sistemi
Strogo kontrolisano
Skladištenje u radnjama
Rigorozan sistem
Interne kontrole
Zdravstveno ispravni
Proizvodi

Roštilj meso, burgeri i kobasice

Meso sa roštilja ima posebnu draž i neizostavni je deo gotovo svake srpske trpeze. Pripremanje predstavlja pravu umetnost, a kako bi ukus dostigao svoj vrhunac, neophodno je kvalitetno meso. Iz naše bogate ponude odaberite ono po svom ukusu i uživajte u savršenom zalogaju.

Meso
Meso
Meso

Meso divljači

Izuzetno mali udeo masnoće i intenzivan ukus čini ovo meso pravom poslasticom za sve gurmane. Meso srne, jelena, kunića, prepelice i fazana samo su deo naše široke ponude mesa divljači.

Divljač

Posebna ponuda

Škembići, giros, repovi i jezici neki su od specijaliteta iz naše ponude, a tu je i Beyond Burger - prvi biljni burger od proteina graška, koji ekskluzivno možete pronaći samo u METRO distributivnim centrima.

Meso

Naša priprema mesa

Kao METRO gastro kupac, možete iskoristiti niz personalizovanih ponuda i usluga vezanih za mesne proizvode, a koje neprestano usklađujemo i unapređujemo u skladu sa Vašim svakodnevnim potrebama. Korišćenjem naših usluga obezbeđujete sebi više vremena za stvari koje su Vama najbitnije.

Kontaktirajte nas za više informacija

Usluga profesionalnog sečenja

Ukoliko ste HoReCa kupac, sigurno ćete imati koristi od ove usluge: u METRO-u možete naručiti specijalne vrste i komade mesa, sečene baš onako kako je potrebno da bi se uklopile u Vaš meni.

Dostupnost i pakovanje po meri

Uvek se možete osloniti na nas kada je u pitanju dostupnost željenog proizvoda od svežeg ili smrznutog mesa. Kao dodatni benefit, naše proizvode možete nabaviti u prilagođenim pakovanjima, u skladu sa svojim potrebama.

Začinjavanje i mariniranje

Kako bismo Vam olakšali pripremu hrane, naši mesari začinjavaju i mariniraju meso prema Vašim uputstvima, po želji Vašeg kuvara i ukusu Vaših kupaca.

Da li ste probali METRO robne marke?

Visok kvalitet proizvoda, testiranih i odobrenih od strane profesionalaca, sertifikovani proizvođači, praktična i savremeno dizajnirana ambalaža, i uvek atraktivne cene - izbor su svakoga ko želi najbolje i razlog zašto je METRO pravi izbor kupaca!

Iskoristite prednosti kupovine u METRO-u
specijalizovani katalozi
Ponuda za
profesionalne kupce
Asortiman inspirisan
vašim potrebama!
Saznajte više
Metro katalog
Sve ponude
Na jednom mestu
Budite u toku
sa najnovijim ponudama!
Pogledajte sve kataloge
METRO katalozi