Postanite kupac

METRO kartica

METRO Partner profesionalaca

Pouzdan kvalitet,odlična cena: AROAsortiman ARO robne marke nudi širok izbor proizvoda za sve osnovne potrebe svojih potrošača, uz savršen balans cene i kvaliteta. METRO u svom segmentu prehrane kao najzastupljeniji brend predstavlja ARO, čiju ponudu čini veliki broj artikala – čak oko 1500.

ARO obuhvata široku lepezu prehrambenih proizvoda gotovo svih robnih grupa, od mlečnih proizvoda i mesnih prerađevina, do začina i bezalkoholnih pića. Popularnost ove robne marke pokazuje da se potrošači uvek iznova vraćaju ARO proizvodima poštujući optimalan balans kvaliteta i cene. Većina proizvoda se proizvodi u Srbiji, ali u ponudi postoji veliki broj artikala proizvedenih u Nemačkoj, Italiji, Francuskoj i Makedoniji. Proizvodnja se planira isključivo prema potrebama naših potrošača.
Sa ponosom možemo reći da se proizvodi ARO proizvode i distribuiraju u skladu sa HACCP i IFS međunarodnim standardima za kvalitet i bezbednost hrane.
Aro
aro-grid2-img1
aro-grid3-img1
aro-grid3-img2
aro-grid3-img3
aro-grid4-img

ARO paleta proizvoda

aro-grid6-img1
aro-grid6-img2
aro-grid6-img3
ARO artikli koji zadovoljavaju osnovne potrebe kao što su ulje, šećer i brašno namenjeni su za svakodnevnu upotrebu, sigurnog  su i stabilnog kvaliteta, sa odličnom cenom.
Veoma pažljiv odabir proizvođača i receptura, doveo je do odličnih proizvoda u kategoriji mlečnih ARO proizvoda.
Novi asortiman artikala delikatesa i mesnih prerađevina čini ARO prepoznatljivim u ovoj kategoriji proizvoda.
aro-grid8-img1
aro-grid8-img2
aro-grid8-img3
Nova procedura koja se odnosi na uvoz i proizvodnju ribe, čine METRO daleko najsigurnijim mestom za kupovinu ovih proizvoda.
Saradnja sa renomiranim, domaćim proizvođačima voća i povrća, omogućava vrhunski kvalitet ARO smrznutog voća i povrća.
ARO za prozore, podove, kupatila, kuhinje, sa veoma prijatnim mirisnim notama i odabranim sastojcima, obezbediće bilo kojoj prostoriji vrhunski sjaj i čistoću.
aro-grid10-img1
aro-grid10-img2
aro-grid10-img3
Proizvodi prepoznatljivog ukusa i kvaliteta sa primamljivim cenama, koji po ukusu i kvalitetu pariraju najpoznatijim proizvodima konditorske industrije.[No text in field]
Veliki izbor kuhinjskih pomagala, pravog kuhinjskog pribora, jednostavnog dizajna, po izuzetno pristupačnim cenama.
Naši mali kućni aparati - za Vašu kuhinju sa stilom!