TRENINZI ZA PROFESIONALnE ugostitelje

Mogućnost pohađanja mnogobrojnih profesionalnih treninga pažljivo osmišljenih i organizovanih u skladu sa najsavremenijim trendovima i potrebama, za sve profile radnika u ugostiteljstvu.

Treninzi za profesionalce

Edukacijom do vrhunskih rezultata

Jedan od osnovnih uslova za napredak jeste stalna edukacija, a za dobru edukaciju neophodno je i odgovarajuće okruženje. Programi obuhvataju profesionalne obuke za kuvare, pekare, poslastičare, bariste, konobare i prateće osoblje ugostiteljskih objekata, kao i obuke iz oblasti bezbednosti pripreme i čuvanja hrane. Treninge, obuke i radionice vode stručni domaći i strani predavači iz oblasti gastronomije i ugostiteljstva, a polaznici imaju priliku da rade na najsavremenijoj opremi koja pruža mogućnost za savladavanje novih tehnika rada. Treninzi obuhvataju i vinske radionice, kao i obuke za pripremu kafa i koktela ali i učenje specijalnih veština poput rezbarenja voća i povrća i molekularne gastronomije. Pridružite se stručnom timu, upoznajte se sa aktuelnim tehnikama u pripremi jela domaće i internacionalne kuhinje i dovedite vaše gastronomsko umeće do savršenstva.

metro horeca akademija

METRO HoReCa Akademija ima za cilj unapređenje kvaliteta gastronomije i poslovanja ugostiteljskih objekata. Naše interaktivne obuke na osnovnom i naprednom nivou polaznicima pružaju teorijska znanja i praktične veštine koje je za kratak vremenski period moguće implementirati u HoReCa poslovanje. Dodatna motivacija tokom pohađanja naših obuka jeste razmena profesionalnih iskustava. Naši instruktori i predavači su profesionalci iz različitih oblasti usko vezanih za temu obuke i njihova znanja i iskustva su različita, ali se njihova ljubav, strast i posvećenost profesiji objedinjuju u prijatnoj atmosferi van dinamične svakodnevice našeg posla.

Očekujemo Vas sa nizom interesantnih profesionalnih tema i obuka.

Održani treninzi
Saznajte više o treninzima koji su održani
Saznajte više
Iskoristite prednosti HoReCa centra
horeca centar
Kontaktirajte tim horeca centra
Stojimo na raspolaganju za sva Vaša pitanja!  
Kontaktirajte nas
Kontakt
specijalizovani katalog
ponuda za profesionalne kupce
Asortiman inspirisan Vašim potrebama!  
Saznajte više
METRO katalozi