TRENINZI ZA PROFESIONALCE

Mogućnost pohađanja mnogobrojnih profesionalnih treninga pažljivo biranih i organizovanih u skladu sa najsavremenijim trendovima, za sve profile radnika u ugostiteljstvu.

 

Edukacijom do vrhunskih rezultata

Jedan od osnovnih uslova za napredak jeste stalna edukacija, a za dobru edukaciju neophodno je i odgovarajuće okruženje. 

 

Programi obuhvataju profesionalne obuke za kuvare, pekare, poslastičare, bariste, konobare i prateće osoblje ugostiteljskih objekata, kao i obuke iz oblasti bezbednosti pripreme i čuvanja hrane.

 

Treninge, obuke i radionice vode vrhunski domaći i strani predavači iz oblasti gastronomije i ugostiteljstva, a polaznici imaju priliku da rade na najsavremenijoj opremi koja pruža mogućnost za savladavanje novih tehnika rada.


Treninzi obuhvataju i vinske radionice, kao i obuke za pripremu kafa i koktela, ali i učenje specijalnih veština poput rezbarenja voća i povrća i molekularne gastronomije. 

 

Pridružite se timu profesionalaca, upoznajte se sa aktuelnim tehnikama u pripremi jela domaće i internacionalne kuhinje i dovedite vaše gastronomsko umeće do savršenstva.

održani treninzi
saznajte više o treninzima koji su održani.
Pogledajte prethodne treninge
Treninzi
PARTNERI HORECA CENTRA U 2019.
Iskoristite prednosti HoReCa centra
Horeca centar
Kontaktirajte tim Horeca centra
Stojimo na raspolaganju za sva Vaša pitanja!
Kontaktirajte nas
Kontakt
Specijalizovani katalog
Ponuda za profesionalne kupce
Asortiman inspirisan Vašim potrebama!
Saznajte više
Katalog