Pogledajte kako je protekao trening “Praznični set menu od ribe“ na kome je naš instruktor Marko Lukić dao zanimljive i korisne savete o pripremi i kombinaciji ukusa.
Svi ljubitelji poslastica, imali su priliku da pripreme i probaju raznovrsne deserte na treningu „Poslastice od bademovog brašna“ sa našim instruktorom Markom Trpkovićem.
Trening na temu „Tradicionalna i moderna kuhinja Nemačke“ u HoReCa Centru, održao je dvostruki pobednik "Grand Prix de Cuisine at Le Trophée International de Cuisine et Pâtisserie" - Eyck Zimmer.
Na treningu "Tradicionalna jela srpske kuhinje" Ljuba Stojanović je još jednom prezentovao zobg čega je poznat kao pravi gurman u kulinarskim krugovima.
Tradicionalna kuhinja Holandije
Edgar Buhrs
Datum treninga: 21.3.2019.
METRO HoReCa Centar u saradnji sa kompanijom EKRO organizovao je prezentacioni trening na temu obrade i pripreme telećeg i goveđeg mesa. Šef Edgar Buhrs je ovom prilikom podelio svoje bogato iskustvo kroz demonstraciju i detaljna objašnjenja tehnika pripreme jela od telećeg mesa.
Rikardo Skaioli poznati Italijanski PIZZA majstor održao je trening na kom je kroz upotrebu različitih tipova brašna prikazao značaj pravilne tehnologije izrade testa kao osnovnog postulata za dobru PIZZU.
Radoje je na treningu „Jela od jagnjećeg mesa“ prezentovao kako možemo da pripremimo različita jela od nutritivno bogatog mesa. Nadamo se da ste uživali.
U sklopu serije treninga „Nacionalne kuhinje sveta“, prvi trening je održao Danuška Kumara, glavni kuvar hotela Hyatt Regency Beograd, koji je tokom prezentaciono-degustacionog treninga, “Tradicionalna jela Šri Lanke“ predstavio tradicionalne tehnike pripreme i autentične ukuse svoje domovine.
Milica Aleksić je u METRO HoReCa Centru održala trening tokom koga je prezentovala različite načine pripreme savršenog jela od kolenice, uz objašnjenja kako se kolenica uparuje sa povrćem, vinom i sosovima, kako u tradicionalnim tako i u modernim jelima.