Prethodni treninzi
Kotleti
Nikola Đurić
Datum treninga: 20.1.2020
Pogledajte deo atmosfere sa treninga "Kotleti" i pronađite inspiraciju za svoje kulinarske poduhvate.
Praznični gurmanski meni
Milica Aleksić
Datum treninga: 26.12.2019
Idealan meni za praznične prilike pripremila je Milica Aleksić na treningu “Praznični gurmanski meni” koji je održan u HoReCa centru.
Praznični set menu od ribe
Marko Lukić
Datum treninga: 5.12.2019
Pogledajte kako je protekao trening “Praznični set menu od ribe“ na kome je naš instruktor Marko Lukić dao zanimljive i korisne savete o pripremi i kombinaciji ukusa.
Poslastice od bademovog brašna
Marko Trpković
Datum treninga: 6.6.2019
Svi ljubitelji poslastica, imali su priliku da pripreme i probaju raznovrsne deserte na treningu „Poslastice od bademovog brašna“ sa našim instruktorom Markom Trpkovićem.
Tradicionalna jela nemačke kuhinje
Eyck Zimmer
Datum treninga: 8.5.2019.
Trening na temu „Tradicionalna i moderna kuhinja Nemačke“ u HoReCa Centru, održao je dvostruki pobednik "Grand Prix de Cuisine at Le Trophée International de Cuisine et Pâtisserie" - Eyck Zimmer.
Tradicionalna jela srpske kuhinje
Ljuba Stojanović
Datum treninga: 24.4.2019.
Na treningu "Tradicionalna jela srpske kuhinje" Ljuba Stojanović je još jednom prezentovao zobg čega je poznat kao pravi gurman u kulinarskim krugovima.
Nacionalna kuhinja Holandije
Edgar Buhrs
Datum treninga: 21.3.2019.
METRO HoReCa Centar u saradnji sa kompanijom EKRO organizovao je prezentacioni trening na temu obrade i pripreme telećeg i goveđeg mesa.
Šef Edgar Buhrs je ovom prilikom podelio svoje bogato iskustvo kroz demonstraciju i detaljna objašnjenja tehnika pripreme jela od telećeg mesa.
Pizza
Riccardo Scaioli
Datum treninga: 27-28.2.2019.
Rikardo Skaioli poznati Italijanski PIZZA majstor održao je trening na kom je kroz upotrebu različitih tipova brašna prikazao značaj pravilne tehnologije izrade testa kao osnovnog postulata za dobru PIZZU.
Jela od jagnjećeg mesa
Radoje Jugović
Datum treninga: 20.02.2019.
Radoje je na treningu „Jela od jagnjećeg mesa“ prezentovao kako možemo da pripremimo različita jela od nutritivno bogatog mesa. Nadamo se da ste uživali.
Tradicionalna jela Šri lanke
Dhanuska Kumara
Datum treninga: 6.2.2019.
U sklopu serije treninga „Nacionalne kuhinje sveta“, prvi trening je održao Danuška Kumara, glavni kuvar hotela Hyatt Regency Beograd, koji je tokom prezentaciono-degustacionog treninga, “Tradicionalna jela Šri Lanke“ predstavio tradicionalne tehnike pripreme i autentične ukuse svoje domovine.
Jela od kolenice
Milica Aleksić
Datum treninga: 31.1.2019.
Milica Aleksić je u METRO HoReCa Centru održala trening tokom koga je prezentovala različite načine pripreme savršenog jela od kolenice, uz objašnjenja kako se kolenica uparuje sa povrćem, vinom i sosovima, kako u tradicionalnim tako i u modernim jelima.