Prethodni treninzi

Tradicionalna jela nemačke kuhinje

Eyck Zimmer

Datum treninga: 8.5.2019.

 

Trening na temu „Tradicionalna i moderna kuhinja Nemačke“ u HoReCa Centru, održao je dvostruki pobednik "Grand Prix de Cuisine at Le Trophée International de Cuisine et Pâtisserie" - Eyck Zimmer.

 

Pogledajte detaljnije

Tradicionalna jela srpske kuhinje

Ljuba Stojanović

Datum treninga: 24.4.2019.

 

Na treningu "Tradicionalna jela srpske kuhinje" Ljuba Stojanović je još jednom prezentovao zobg čega je poznat kao pravi gurman u kulinarskim krugovima.

Nacionalna kuhinja Holandije

Edgar Buhrs

Datum treninga: 21.3.2019.

 

METRO HoReCa Centar u saradnji sa kompanijom EKRO organizovao je prezentacioni trening na temu obrade i pripreme telećeg i goveđeg mesa. 
Šef Edgar Buhrs je ovom prilikom podelio svoje bogato iskustvo kroz demonstraciju i detaljna objašnjenja tehnika pripreme jela od telećeg mesa.

 

Pogledajte detaljnije

Pizza

Riccardo Scaioli

Datum treninga: 27-28.2.2019.


Rikardo Skaioli poznati Italijanski PIZZA majstor održao je trening na kom je kroz upotrebu različitih tipova brašna prikazao značaj pravilne tehnologije izrade testa kao osnovnog postulata za dobru PIZZU.

 

Pogledajte detaljnije

 

Jela od jagnjećeg mesa

Radoje Jugović

Datum treninga: 20.02.2019.

 

Radoje je na treningu „Jela od jagnjećeg mesa“ prezentovao kako možemo da pripremimo različita jela od nutritivno bogatog mesa. Nadamo se da ste uživali.

 

Pogledajte detaljnije

 

Tradicionalna jela Šri lanke

Dhanuska Kumara

Datum treninga: 6.2.2019.

 

U sklopu serije treninga „Nacionalne kuhinje sveta“, prvi trening je održao Danuška Kumara, glavni kuvar hotela Hyatt Regency Beograd, koji je tokom prezentaciono-degustacionog treninga, “Tradicionalna jela Šri Lanke“ predstavio tradicionalne tehnike pripreme i autentične ukuse svoje domovine.

 

Pogledajte detaljnije

Jela od kolenice

Milica Aleksić

Datum treninga: 31.1.2019.

 

Milica Aleksić je u METRO HoReCa Centru održala trening tokom koga je prezentovala različite načine pripreme savršenog jela od kolenice, uz objašnjenja kako se kolenica uparuje sa povrćem, vinom i sosovima, kako u tradicionalnim tako i u modernim jelima.Pogledajte detaljnije

PARTNERI HORECA CENTRA U 2019.
Iskoristite prednosti HoReCa centra
Horeca centar
Kontaktirajte tim Horeca centra
Stojimo na raspolaganju za sva Vaša pitanja!
Kontaktirajte nas
Kontakt
Specijalizovani katalog
Ponuda za profesionalne kupce
Asortiman inspirisan Vašim potrebama!
Saznajte više
Katalog