ZA SVE LJUBITELJE UKUSNOG ZALOGAJA - BURGER HOUSE BROS

Ovaj biznis pokrenut je sa ciljem dva brata da naprave najbolji burger u Srbiji, ali i šire. Pored toga želja celokupnog tima bila je da Beograđanima predstave ,,Burger kulturu” sa kakvom se do tada nisu susretali.

Burger House Bros_hero banner

Spoj čikaške kulture i domaćih sastojaka

Sve je počelo 2013. godine kada su vlasnici biznisa okupili tim bliskih prijatelja i zajedno sa njima krenuli u ostvarenje zajedničkog cilja. Glavna motivacija za pokretanje sopstvenog restorana bila je njihova strast prema hrani, a s obzirom na to da su rođeni i odrasli u Čikagu, mnogo vremena su provodili upravo istražujući ugostiteljsku kulturu tog grada. Tako se i rodila ideja da spoje čikašku kulturu i kvalitet domaćih sastojaka.

 

Kvalitet i svežina hrane na visokom nivou 

Burger House Bros tim dugo se opirao usluzi dostave hrane, jer kako kažu verovali su da mušterijama koje obroke nose kući ne mogu da obezbede isti kvalitet hrane i celokupnog doživljaj u meri u kojoj to uspevaju da pruže svim posetiocima restorana. Ipak shvativši neophodnost uvođenja dostave, odlučili su da mnogo truda ulože u pronalazak najboljih ambalaža koje su sigurne za upotrebu, najbolje čuvaju svežinu hrane i ekološke su.

 

Burger House Bros & METRO

Saradnja Burger House Bros-a i kompanije METRO od samog početka bila je na visokom nivou. Kako kažu, postoji mnogo načina da se malim i srednjim preduzećima pruži podrška, a inicijativa koju je pokrenuo METRO upravo je jedan od njih.

Burger House Bros_logo

"Planovi su nam da kvalitet naših proizvoda kao i usluge podignemo na još viši nivo. Konstantno ulažemo u ljude i izgradnju tima za budućnost."

Stefan Lazar Lazarević i Mirko Lazarević, vlasnici restorana

Iskoristite prednosti kupovine u METRO-u
metro kartica
još uvek nemate metro karticu?
Izdavanje kartice je  jednostavno i besplatno!
Postanite kupac
Katalog
metro katalog
sve ponude na jednom mestu
Budite u toku sa  aktuelnim ponudama!
Pogledajte sve kataloge
METRO katalozi