SUSRET SA TRADICIJOM - SALAŠ 137

Salaš 137 svoje prve goste primio je još 1998. godine sa željom vlasnika da svojim posetiocima pokaže jedan autentičan vojvođanski salaš u svom punom potencijalu.

Salaš 137

Jedinstveno iskustvo za sve ljubitelje domaće kuhinje

Salaš 137 na Čeneju je jedinstveno mesto nadomak Novog Sada. Uživaćete u domaćoj hrani i piću uz autentični ambijent salaša i lokalnu muziku vojvođanske ravnice. Salaš 137 je prepoznatljiv i već godinama afirmisan po ovako koncipiranom načinu svoje kuhinje i društvenog života. U okviru salaša na raspolaganju su Vam i brojni drugi sadržaji i usluge.

 

Bezbednost gostiju je na prvom mestu

Najveći izazov sa kojim se trenutno suočavaju je, kako kažu, nedostatak stranih gostiju koji prilikom posete Srbiji uvek rado posete ovaj vojvođanski salaš. Plan za naredni period im je da povrate obim poslovanja koji su imali pre krize, s obzirom na to da su kapaciteti trenutno smanjeni kako bi njihovi gosti bili bezbedni.

 

Salaš 137 & METRO

Tim Salaša 137 saradnju sa METRO-om smatra i više nego korektnom. Pored povoljnih uslova plaćanja koji im dosta znače, posebno u ovom izazovnom periodu, ono što još ističu kao veliku prednost jeste odnos zaposlenih prema kupcima, koji kako kažu smatraju najvećom snagom METRO-a. 

Salaš 137 logo624x624

"Poslovanje uspevamo na održimo uprkos izazovnom periodu u kojem se trenutno nalazimo, ali ĆEMO u budućnosti radiTI na tome da vratimo obim poslovanja na koji smo navikli."

Aleksandar Samardžija, vlasnik

Iskoristite prednosti kupovine u METRO-u
metro kartica
još uvek nemate metro karticu?
Izdavanje kartice je  jednostavno i besplatno!
Postanite kupac
Katalog
metro katalog
sve ponude na jednom mestu
Budite u toku sa  aktuelnim ponudama!
Pogledajte sve kataloge
METRO katalozi