POVRATAK TRADICIJI - ETNO SELO STOLOVO

Osnovna ideja ovog etno sela upravo je prikaz jednog tipičnog srpskog sela sa kraja 19. i početka 20. veka u njegovoj izvornoj etnološkoj formi i kao takvo velika je atrakcija kako za domaće tako i strane posetioce.

Etno selo Stolovo

Prijatna atmosfera i kvalitetna usluga

Reč je o porodičnom biznisu sa kojim je započeto 2008. godine, ali proces njegovog unapređenja konstantno traje, jer u ovom timu neprestano se javljaju nove ideje za oplemenjivanje sadržaja. Prijatna atmosfera kojom odiše ovo etno selo, ali i usluga koja je na visokom nivou, osnovna su obeležja Stolova.

 

U planu je i proširenje etno sela

Glavna motivacija za izgradnju jednog ovakvog  etno kompleksa je razvoj i doprinos etno turizmu i turističkoj ponudi Srbije, kao i opštine Paraćin. Kako kažu trenutno najveći izazov im je da uspešno prevaziđu i saniraju posledice izazvane krizom, a nakon toga u planu im je i proširenje smeštajnih kapaciteta i restoranskih usluga, a samim tim i privlačenje sve većeg broja kako stranih tako i domaćih turista.

 

Etno selo Stolovo & METRO

Vlasnici ovog biznisa partnerstvo sa METRO-om smatraju veoma važnim za njihovo poslovanje i ističu da je saradnja sa obe strane izrazito korektna. Kako kažu u METRO-u vide veliki oslonac i podršku, a to im je naročito bitno sada, u ovom veoma izazovnom periodu za njih.

Etno selo Stolovo_logo

"Timska podela poslova u našoj firmi jasno je definisana, ali uvek nastojimo da pomognemo jedni drugima u onim oblastima koje su datog trenutka najviše opterećene."

Stojadin Radivojević, vlasnik

Iskoristite prednosti kupovine u METRO-u
metro kartica
još uvek nemate metro karticu?
Izdavanje kartice je  jednostavno i besplatno!
Postanite kupac
Katalog
metro katalog
sve ponude na jednom mestu
Budite u toku sa  aktuelnim ponudama!
Pogledajte sve kataloge
METRO katalozi