OAZA MIRA U CENTRU KRAGUJEVCA

Hotel Industrial smešten je u značajnom istorijskom delu Kragujevca, okružen muzejima „Stara livnica“ i „Stara Zastava“, koji su sastavni deo istorijskog kulturnog dobra „Knežev arsenal“. Pored toga što je smešten nedaleko od samog centra grada, ovaj hotel krasi miran i intiman ambijent.

Zadovoljni gosti su za Industrial velika motivacija

Pre nekoliko godina rodila se ideja da se firma Industrial okrene i još jednoj oblasti, a to je upravo ugostiteljstvo. Glavna motivacija i želja bila im je da Kragujevac učine bogatijim za jedan ugostiteljski objekat visoke kategorije čiji je dizajn inspirisan industrijskim nasleđem Kragujevca. Više od 20 profesionalaca čine ovaj jedinstveni tim, koji se svakodnevno trudi da nivo pružanja usluge posetiocima uvek bude na vrhunskom nivou.

 

Zahvaljujući visokim standardima uskoro još jedna zvezdica

Ovaj izazovan period, tim hotela Industrial iskoristio je da uspešno završi postupak kategorizacije hotela za četvrtu zvezdicu, a trenutno je u planu i da nastave sa strategijom pozicioniranja hotela. Osnovni cilj im je da postanu prepoznatljivi kao biznis hotel sa visokim standardima u pogledu usluge, kao i da nadmaše očekivanja svojih gostiju.

 

Hotel Industrial & METRO

Partnerstvo sa METRO-om doživljavaju ne samo kao saradnju dva velika profesionalca u svom poslu, već kao oslonac i podršku u svim izazovima. Kako kažu, trenutno zajednički prolaze kroz vrlo nepredvidiv period ali su uvereni da će iz svega izaći još jači.

"Najveći izazov u narednom periodu ogleda se u ispunjenju očekivanja gostiju koja su se znatno izmenila nakon COVID -19 krize, pre svega u pogledu bezbednosti, zdravlja i higijene."

Vukašin Dramlić, direktor hotela Industrial

Iskoristite prednosti kupovine u METRO-u
metro kartica
još uvek nemate metro karticu?
Izdavanje kartice je  jednostavno i besplatno!
Postanite kupac
Katalog
metro katalog
sve ponude na jednom mestu
Budite u toku sa  aktuelnim ponudama!
Pogledajte sve kataloge
METRO katalozi