FIRMA SA DUGOM TRADICIJOM - PEPA

Ovaj biznis pokrenut je pre skoro šest decenija, a motiv je najpre bio isključivo egzistencijalne prirode. Kasnije kada je zahvaljujući velikom trudu posao počeo da se razvija, javila se i želja za zauzimanjem što bolje pozicije i firma počinje da se bavi i trgovinom, ugostiteljstvom i turizmom.

Hotel Pepa

Biznis koji se prenosi sa generacije na generaciju

Radi se o porodičnoj firmi koju je još 1961. godine osnovao deda sadašnjeg vlasnika - Pepa. Te godine sa željom da iskoristi početak ozbiljnijeg posleratnog razvoja turizma na Divčibarama i ujedno svojoj porodici obezbedi bolje uslove za život, Pepa je odlučio da svoju stolarsku radionicu preuredi u bife i počinje da se bavi ugostiteljstvom.

 

Prepoznatljivi ne samo u Srbiji već i u regionu

Danas Pepa ima 31 zaposleno lice, kao i saradnike na povremenim i privremenim poslovima, upravo zbog izraženog sezonalnog karaktera poslova u turizmu i ugostiteljstvu. Glavni izazov im je da u vremenu ubrzanog razvoja Divčibara kao turističke destinacije, očuvaju odličnu tržišnu poziciju koju su stekli i po čemu su prepoznatljivi ne samo u Srbiji već u regionu.

 

Pepa & METRO

S obzirom na to da se ova porodična firma bavi sa više delatnosti, kako kažu mnogo im olakšava to što su saradnika pronašli u kompaniji koja ima izuzetno širok asortiman proizvoda. Kao veliku prednost METRO-a ističu i članove tima koji prema njihovom mišljenju odlično razumeju potrebe firmi kao što je Pepa.

Branka Ilić

"U planu nam je proširenje prodajnog prostora u Pepa trgovinskim objektima, očuvanje postojećih kategorizacija naših ugostiteljskih objekata za smeštaj, kao i povećanje broja konzumnih mesta u Pepa kafićima i restoranima."

Branka Ilić, menadžer hotela

Iskoristite prednosti kupovine u METRO-u
metro kartica
još uvek nemate metro karticu?
Izdavanje kartice je  jednostavno i besplatno!
Postanite kupac
Katalog
metro katalog
sve ponude na jednom mestu
Budite u toku sa  aktuelnim ponudama!
Pogledajte sve kataloge
METRO katalozi