novi ukusi na kreativan i inovativan  način - holy smokes 

Holy Smokes zamišljen je kao mini lanac “fast casual” restorana koji ima mušteriju u centru svih svojih aktivnosti. Razvijanje novih ukusa kod klijenata, kroz konstantno unapređenje ponude na kreativan način njihov je pokretač.

Put od ideje do realizacije biznisa

Holy Smokes su 2017. godine osnovali dva prijatelja koja se poznaju ceo život. Ideja se rodila uz televizijsku emisiju jednog svetski poznatog kuvara, koji je obilazeći Ameriku tražio svoj Sveti gral - najbolje spremljen teksaški roštilj. Kada ga je konačno i pronašao u maloj neuglednoj kafani u Ostinu, način na koji je prikazao i opisao šta je tamo zatekao inspirisao ih je da pokušaju da Beogradu ponude nešto poput toga.

 

Posvećenost i veliki trud stoje iza uspešnog poslovanja

Teksaški roštilj priča priču o nekom drugom vremenu, strpljenju i trudu. Kako je njihova poslovna ideja lanac "fast casual" restorana, u planu je otvaranje još nekoliko prodajnih mesta u Beogradu, a zatim i u drugim mestima u Srbiji, kao i regionu. Njihova misija je da budu BBQ lideri u ovom delu sveta, što donekle već i jesu. Razvijanje franšize za BBQ restorane, proizvodnja smoker-a, obuka pitmaster-a, kao i ulazak njihovih proizvoda u prodavnice, su pravci u kojima žele dalje da razvijaju svoj biznis.

 

Holy Smokes & METRO

Holy Smokes uspešno sarađuje sa METRO-om oko dve godine. Komunikacija je gotovo na svakodnevnom nivou i kako kažu izazova ne izostaje, ali zajedničkim zalaganjima i međusobnom podrškom brzo i jednostavno ih rešavaju. Veruju da će se ovo uspešno partnerstvo nastaviti i u budućnosti.

"Teksaški roštilj priča priču o nekom drugom vremenu, stpljenju i trudu. Pravi domaćin ostaje budan celu noć, cepa drva, loži peć, a potom u toj posebno napravljenoj peći satima priprema veoma pažljivo odabrane komade mesa, jer kada se odričeš sna, želiš da to bude kako treba."

Aleksandar Vulićević, vlasnik restorana Holy Smokes

Iskoristite prednosti kupovine u METRO-u
metro kartica
još uvek nemate metro karticu?
Izdavanje kartice je  jednostavno i besplatno!
Postanite kupac
Katalog
metro katalog
sve ponude na jednom mestu
Budite u toku sa  aktuelnim ponudama!
Pogledajte sve kataloge
METRO katalozi