IDEALAN SPOJ ZDRAVE ISHRANE I DUHA HAVAJA U BEOGRADU

Iza restorana Poke Olakino stoje dva brata, Aleksandar i Ratko, koji su i pored toga što su odrastali na različitim kontinentima, pronašli zajedničku strast i svojim iskustvom i inovativnim idejama tradicionalni duh Havaja doneli u Beograd.

Inovativna ideja pretvorila se u biznis

Poke je jedno od osnovnih jela na Havajima, a čestim boravkom na ovoj destinaciji vlasnici restorana su stekli veliki broj prijatelja, koji su sa njima podelili originalne recepte i celokupni koncept restorana pokija. Tako i nastaje Poke Olakino - restoran brze havajske hrane,  koji je otvoren 2019. godine i prvi je ovog tipa koji se pojavio na našim prostorima.   

 

Svežinu i kvalitet namirnica mogu da održe samo izuzetni kuvari

Kako je ovaj koncept hrane specifičan, zahtevao je i specifičnu lokaciju koja će upotpuniti ceo doživljaj, a kako bi svi posetioci istinski doživeli i osetili smisao celog koncepta. Takođe, kako obroci zahtevaju specifičan način pripreme, tako je od samog starta bilo potrebno da se u Poke Olakino kuhinji nalaze isključivo profesionalci u svom poslu. Svežina i kvalitet namirnica apsolutni su im prioritet, a kako kažu njih mogu da održe samo izuzetni kuvari.

 

Poke Olakino & METRO

S obzirom na to da su namirnice koje koriste lako kvarljive i zahtevaju revnosnu isporuku i dobar kvalitet, tako i njima nije bio lak zadatak da nađu adekvatnog dobavljača. Nedugo zatim, prema njihovim rečima, upoznali su pravog partnera koji zadovoljava sve njihove potrebe. Veruju da se samo zajedničkim delovanjem i obostranom podrškom dolazi do velikog uspeha, zbog čega su sigurni da je METRO idealan partner.

Poke-Olakino-citat

"Naš najveći poslovni izazov jeste, pre svega, da održimo kvalitet naših obroka na najvišem nivou, kako bismo opravdali lojalnost ljubitelja naše kuhinje."

Nevena, marketing i PR menadžer

Iskoristite prednosti kupovine u METRO-u
metro kartica
još uvek nemate metro karticu?
Izdavanje kartice je  jednostavno i besplatno!
Postanite kupac
Katalog
metro katalog
sve ponude na jednom mestu
Budite u toku sa  aktuelnim ponudama!
Pogledajte sve kataloge
METRO katalozi