Karpacio od bundeve sa kozijim sirom, lešnicima i džemom od maline

Karpacio od bundebe Hero
Vreme pripreme45 min
Nivo težinesrednji
Broj porcija3

Potrebne namirnice

KoličinaSastojci
300 gr
bundeve
100 gr
putera
100 ml
vode
100 ml
belog vinskog sirćeta
100 gr
šećera
20 gr
svežeg đumbira
3 gr
origana
50 gr
kozijeg sira
10 gr
lešnika
10 gr
semena golice
10 ml
bundevinog ulja
10 gr
paradijza
10gr
baby salate
300 gr
smrznutih malina
100 gr
kuruznog skroba
po ukusu
so, biber

Priprema

Za karpacio
Bundevu iseći na mesoreznici i prokuvati je u marinadi od putera, vode, sirćeta, šećera, svežeg đumbira i origana. Izvaditi je iz marinade i skladištiti na hladnom mestu. Paradajz očistiti od sredine i iseći na identične kocke. Lešnike i seme golice istostirati, a koziji sir iseći na kocke. 
Za džem
Maline kuvati sa šećerom, po potrebi dodati gustin, i sve ispasirati.
Servis
Kada su svi segmenti spremni karpacio servirati po želji.
Iskoristite prednosti kupovine u METRO-u
METRO horeca centar
  Pronađite inspiraciju
Dobro došli u METRO HoReCa centar!  
Saznajte više
Metro HoReCa centar
Specijalizovani katalog
Ponuda za profesionalne kupce
Asortiman inspirisan Vašim potrebama!  
Saznajte više
specijalizovani katalozi