Regionalna argentinska morska riba

Regionalna argentinska morska riba

Idealnu kombinacija za uživanje u letnjim danima čine morska riba i belo vino. Kako bi užitak bio potpun, preporučujemo El Bar Argentino Chardonnay - METRO VINO GODINE 2020. Ovo vino će vas osvojiti svojom svežom iskričavošću, cvetnom aromom i notama kajsije i breskve.

Vreme pripreme30 min
Nivo težinesrednji
Broj porcija4

Potrebne namirnice

KoličinaSastojci
4komada
regionalne argentinske morske ribe
200grama
crnog luka
5grama
belog luka
100grama
crvenih babura
100grama
žutih babura
sok2
limuna
Po želji
korijander
Po želji
so, biber

Priprema

1. korak
Ribu poširati na pari.
2. korak
Isecite crni luk, beli luk i paprike na sitne kockice, pomešajte u posudi sa ribom već isečenom na kockice (neznatno veće od povrća).
3. korak
Dodajte iseckani korijander, so, biber i limunov sok.
4. korak
Korigujte ukuse i odmah poslužite uz čašu ohlađenog Chardonnay-a. Temperatura serviranja ovog vina je između 7 i 8 stepeni.
Iskoristite prednosti kupovine u METRO-u
Horeca centar
Pronađite inspiraciju
Dobro došli u  HoReCa centar!
Saznajte više
HoReCa inspiracija
Specijalizovani katalog
ponuda za profesionalne kupce
 Asortiman inspirisan Vašim potrebama!
Saznajte više
Katalog