Rum kolač

Rum kolac hb
Vreme pripreme2h i 20 min
Nivo težinelako
Broj porcija6

Potrebne namirnice

KoličinaSastojci
165ml
ARO slatke pavlake
250gr
METRO Chef čokolade
50ml
ruma
125gr
ARO putera
100ml
ARO mleka
50gr
ARO prah šećera

Priprema

1. korak
Prokuvati slatku pavlaku, šećer u prahu i puter.
2. korak
Posudu skloniti sa grejnog tela i u tako toploj pavlaci istopiti čokoladu, a pred kraj topljenja dodati rum i mleko.
3. korak
Masu sipati u odgovarajuću činiju i ostaviti da se ohladi 2 sata, na 4°C.
Iskoristite prednosti kupovine u METRO-u
METRO horeca centar
  Pronađite inspiraciju
Dobro došli u METRO HoReCa centar!  
Saznajte više
Metro HoReCa centar
Specijalizovani katalog
Ponuda za profesionalne kupce
Asortiman inspirisan Vašim potrebama!  
Saznajte više
specijalizovani katalozi