PRONAĐITE 18.000 ARTIKALA U METRO OBJEKTIMA

Kvalitet i sigurnost proizvoda uvek su nam na prvom mestu i zato je naš asortiman kreiran od pažljivo biranih, uvek svežih i visokokvalitetnih proizvoda, sertifikovanih prema IFS međunarodnom standardu za upravljanje kvalitetom. Naša raznovrsna ponuda zadovoljiće potrebe kako profesionalnih kupaca, tako i ljubitelja dobrog ukusa.Posetite naše distributivne centre i uživajte u sigurnoj kupovini.

Asortiman
Kvalitet i profesionalizam
Posvećujemo puno vremena i pažnje odabiru, kontroli i garantovanju kvaliteta naših proizvoda.
Direktno od izvora
Sarađujemo sa lokalnim proizvođačima kako bi pružili jedinstven izbor, bolju dostupnost proizvoda i transparentnost.
Za održivo poslovanje
Brinemo o efikasnosti, dugotrajnosti i poverenju, jer znamo da je i vama to važno.

Meso

Bogata ponuda svežeg mesa, koje dolazi od pažljivo biranih domaćih i stranih dobavljača i strogo je kontrolisano od strane ovlašćenih sertifikovanih organizacija, predstavlja sastavni deo širokog METRO asortimana. Prilikom prijema svežeg mesa, sprovodimo i kontrolu temperaturnih i higijenskih parametara kvaliteta, kako bismo bili sigurni u bezbednost i kvalitet naših proizvoda.

Riba i plodovi mora

METRO nudi bogat i jedinstven asortiman za sve ljubitelje ribe i morskih plodova. U našim distributivnim centrima možete pronaći više od 130 vrsta najkvalitetnije sveže i smrznute ribe i plodova mora. Uvoz vršimo dva puta nedeljno, kako bi asortiman na vašoj trpezi uvek bio u potpunosti svež.

VOĆE

U METRO distributivnim centrima vas čeka veliki izbor svežeg voća - od zlatnog delišesa do rambutana, što naš asortiman čini jedinstvenim! Da bi se sačuvali kvalitet i svežina, prevoz voća od dobavljača do naših centara vrši se pod kontrolisanim temperaturnim uslovima. Posetite nas i uživajte u ukusu domaćeg i egzotičnog voća.

povrće

Veliki izbor uvek svežeg povrća, začinskog i aromatičnog bilja koji na naše police stižu direktno od proizvođača. Kako bi se sačuvali kvalitet i svežina, proizvodi se isporučuju u objekte pod hladnim lancem, a robu kontrolišu vrhunski tehnolozi.

Otkrijte METRO robne marke

 

Bogat asortiman artikala pažljivo biranih prema vašim potrebama.

Upoznajte METRO robne marke

Neprehrambene kategorije
Pitajte METRO
Stojimo na raspolaganju za sva Vaša pitanja!
Kontaktirajte nas
Iskoristite prednosti kupovine u METRO-u
METRO KATALOG
SVE PONUDE NA JEDNOM MESTU
Budite u toku sa aktuelnim ponudama!  
Pogledajte sve kataloge
Action teaser novi katalozi
metro kartica
 nemate metro karticu?
Izdavanje kartice je  jednostavno i besplatno!
Postanite kupac
AT nove metro kartice